Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου γιου του.
Οι περιοριστικοί όροι αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, όπως επίσης την αποφυγή οποιασδήποτε επαφής με το παιδί του όσο είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα.

Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή, ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει (αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια), ενώ φέρεται να απέδωσε το περιεχόμενο της καταγγελίας στη «σφοδρότατη αντιδικία» που έχει με την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για σε βάρος του σκευωρία.

Εξάλλου, δια του συνηγόρου του, υπέβαλε στον ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης στο ανήλικο και εμφανίστηκε πρόθυμος να υποβληθεί κι ίδιος σε ανάλογη εξέταση.

Ο 50χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από καταγγελία που έκανε η 43χρονη εν διαστάσει σύζυγός του προς το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι πράξεις που του αποδίδονται έλαβαν χώρα ένα 10ήμερο πριν η μητέρα του 4χρονου απευθυνθεί στις Αστυνομικές Αρχές.

Πηγή: Protothema.gr