Γνωστό για τα πολυτελή ξενοδοχεία του και τα ακριβά καταστήματα του, το Ντουμπάι δεν είναι ένας μέρος που εύκολα ζει κάποιος με μικρό μπάτζετ.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι πρόβλημα για τους νέους που θα δείτε στις φωτογραφίες, οι οποίοι απολαμβάνουν μια πολυτελή ζωή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και επιδεικνύουν τα μετρητά τους στο Instagram.

Τα πλουσιόπαιδα του Ντουμπάι, που έχουν επιλέξει να ζουν με έναν πολυτελή τρόπο, μοιράζονται τη χλιδάτη ζωή τους μέσω ενός ομώνυμου λογαριασμού στο κοινωνικό δίκτυο και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 70.000 followers. Οι φωτογραφίες του λογαριασμού δείχνουν ότι τα πάρτι δεν σταματούν ποτέ και η ζωή τους είναι γεμάτη από ακριβές απολαύσεις που δεν σκοπεύουν να αποχωριστούν. Χρήματα πεταμένα στο πάτωμα, γκαρνταρόμπες με δεκάδες παπούτσια και ρούχα, αλλά και ατελείωτα ψώνια, είναι μερικά μόνο από αυτά που επιδεικνύουν.

Επιπλέον το προφίλ τους είναι γεμάτο φωτογραφίες με πανάκριβα αυτοκίνητα. Lamborghini, Maserati κι άλλα πολυτελή αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά τους, αλλά τα πλουσιόπαιδα δεν σταματούν εκεί. Επιστρατεύονται ακόμη και ελικόπτερα για να τους μεταφέρουν στα πανάκριβα ξενοδοχεία που θα περάσουν τις διακοπές τους με την παρέα τους.

Ανάμεσα στους νέους του Ντουμπάι που απολαμβάνουν τη χλιδή, είναι και τηλεοπτικές προσωπικότητες που ζουν εκεί ή ακόμη και μοντέλα όπως η πρώτη επιλαχούσα Μις Κροατία, Nejra Prsic, η οποία φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία σε ένα πολυτελές γιοτ.

Οι φωτογραφίες των πλουσιόπαιδων του Ντουμπάι στο Instagram, συνοδεύονται από τα ανάλογα hashtags που παραπέμπουν στην πολυτελή ζωή και στα πλούτη.dubye2dubye3dubye1dubye4dubye5dubye6dubye7dubye8dubye9dubye10dubye11dubye12dubye13dubye14

newsbeast.gr