Ένα βίντεο με άρωμα Power of Love γύρισε ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Παύλο Χαϊκάλη προκειμένου να διαφημίσουν την περιοδεία που κάνουν σε όλη την χώρα με το έργο «Αχαρνής» του Αριστοφάνη.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί εμπνεύστηκαν από τον Αντρέα του Power of Love και τον τρόπο που μιλούσε στην Αλεξάνδρα, λέγοντας της συνέχεια «Σκάσε, βούλωστο».

Το βίντεο με τα λόγια του Ανδρέα είχαν γίνει viral στο διαδίκτυο, ενώ ο ίδιος μάλιστα είχε πει πως θα ήθελε να κάνει το «σκάσε, βούλωστο» τραγούδι.

Από την πλευρά των ηθοποιών, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυτός που έκανε τον ρόλο του Ανδρέα λέγοντας στον Παύλο Χαϊκάλη να σκάσει και να το βουλώσει όσο εκείνος παρέθετε τους σταθμούς της περιοδείας τους.

Ο Φιλιππίδης μάλιστα έδωσε και ένα φιλί στον λαιμό του Χαϊκάλη στο τέλος του βίντεο, όπως ακριβώς είχε κάνει ο Ανδρέας με την Αλεξάνδρα, κάνοντας τους πάντες να βάλουν τα γέλια.

Να σημειωθεί πως ρόλο του Δικαιόπολι ενσαρκώνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη (Λάμαχος), Κώστα Κόκλα (Μεγαρίτης), Τάκη Παπαματθαίου (Θηβαίος) και Ιωάννη Παπαζήση (Ευριπίδης).


ΠΗΓΗ