Η μεγάλη επιστροφή της Kawasaki Ninja ZX-6R είναι γεγονός. Με σημαντικές αναβαθμίσεις, η μοτοσικλέτα που κατέκτησε συνολικά έξι Πρωταθλήματα -τρία οδηγών με τον Τούρκο Kenan Sofuoglu και τρία κατασκευαστών- στην κατηγορία Supersport του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike, επιστρέφει δριμύτερη με στόχο την απόλαυση τόσο στην πίστα όσο και στον δρόμο.

Το σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου μοντέλου ήταν και παραμένει ο κινητήρας των 636 κ. εκ. της Kawasaki που χάρη στις αναθεωρημένες σχέσεις ταχυτήτων υπόσχεται δυνατότερη απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Η νέα Ninja ZX-6R διαθέτει νέα εμφάνιση που απηχεί την πρόσφατη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας Ninja. Το νέο φέρινγκ με διπλούς LED προβολείς και η αιχμηρή ουρά προσδίδουν στη μοτοσυκλέτα μοντέρνα και άκρως επιθετική εμφάνιση.

Η νέα ZX-6R είναι εφοδιασμένη με μια σειρά από ηλεκτρονικά καλούδια που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τη σπορ συμπεριφορά της και συνάμα να την κάνουν πιο εύχρηστη στην καθημερινή οδήγηση.

Έτσι λοιπόν εξοπλίζεται με το Kawasaki Traction Control, το υψηλής ακριβείας Kawasaki Intelligent anti-lock Braking System (KIBS), Quickshifter που επιτρέπει ανεβάσματα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη, επιλογές ισχύος, συμπλέκτη Assist & Slipper.

Νέος είναι και ο πίνακας οργάνων ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενδείξεις για οικονομική οδήγηση, στάθμη καυσίμου και αυτονομία, ρυθμιζόμενη ένδειξη shift-up για αλλαγές ταχυτήτων, καθώς και πρίζα 12V για τοποθέτηση ηλεκτρικών αξεσουάρ.

Το αναβαθμισμένο σπορ σύνολο έρχονται να συμπληρώσουν η προηγμένη ανάρτηση της Showa Big Piston-Separate Function Fork, τα μεγάλα εμπρός δισκόφρενα με monobloc δαγκάνες ακτινικής διάταξης και τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Battlax Hypersport S22 της Bridgestone.

newsbeast.gr


Πηγή