Τέσσερις μήνες συμπληρώθηκαν από την ημέρα του σοβαρού τραυματισμού 48χρονου Δημοτικού Υπαλλήλου της Αιγιαλείας, μετά την πτώση του από καλαθοφόρο όχημα, όταν και ενώ κλάδευε δένδρα στην περιοχή της χαρτοποιίας, κόπηκε κομμάτι ξύλου, χτύπησε στο κουβουκλιο με απότελεσμα να “εκτιναχθεί” στο κενό.., σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας tempo24.gr.

Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγιά Βοήθεια”, δίνοντας μάχη για να επανέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, μετα την πολύμηνη νοσηλεία του τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης στην υγεία του, είναι γεγονός, καθώς φέρεται να κατάφερε να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια του.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή εκτός από την οικογένεια του, βρίσκονται συνάδελφοι του αλλά και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, που επισκέπεται συχνά το νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας, προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για την εξέλιξη της υγείας του 48χρονου.

Την ίδια ώρα το εργατικό ατυχημα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στάθηκε η αφορμή να επέλθουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των καλαθοφόρων οχημάτων, με ρητή εντολή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Αιγιαλείας, Δημήτρη Φιλιππάτου, να μην εκτελούν εργασίες στα εν λόγω οχήματα, άτομα που δεν φέρουν την ειδικότητα του χειριστή. Αυτό έχει ως συνέπεια ο Δήμος Αιγιαλείας, ενώ διαθέτει δυο καλαθοφόρα, να έχει ένα χειριστή, ενώ ένας ακόμα αναμένεται να προσληφθεί εντός των επόμενων ημερών.

 

aftodioikisi.gr