«Ακόμη κι όταν τα καταστήματα γεμίζουν με κόσμο, οι επιχειρηματίες δεν έχουν κέρδος». Αυτή είναι η εικόνα που περιγράφει στο CNN Greece o Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης, Γιάννη Λιάρος, όπως έχει διαμορφωθεί στον κλάδο εν μέσω ενεργειακής κρίσης και με επιπλέον «αγκάθι» την άνοδο των τιμών των πρώτων υλών.

Αν και η ανησυχία των επαγγελματιών ήταν κατά πόσον ο κόσμος θα συνεχίσει τις εξόδους σε εστιατόρια και καφέ, εν μέσω ακρίβειας και πληθωριστικών πιέσεων και οι επιπτώσεις που θα έχει ο περιορισμός τους στην κατανάλωση, πλέον βλέπουν ότι ακόμη και όταν τα καταστήματα είναι γεμάτα, τα έσοδα δεν «μένουν» στο ταμείο τους αλλά κατευθύνονται στην κάλυψη λογαριασμών και άλλων υποχρεώσεων.

«Περιορίζουμε τις απώλειες»


Πηγή