Πέντε ανήλικους που λήστευαν οδηγούς, ταξί, πεζούς και σπίτια εξάρθρωσε η Αστυνομία στην περιοχή των Αχαρνών. Παράλληλα η αστυνομία συνέλαβε και δύο εκ των γονέων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ αναζητούνται τρία ακόμη μέλη της οργάνωσης.

Οι συλληφθέντες δρούσαν με διάφορους τρόπους και συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που τα θύματα τους ήταν οδηγοί ταξί, προσποιούμενοι τους πελάτες, επιβιβάζονταν στα οχήματα από διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου και αφού τους οδηγούσαν στην περιοχή της Αγιά Σωτήρας, με τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε άλλες περιπτώσεις σταματούσαν με διάφορα τεχνάσματα οδηγούς οχημάτων και πεζούς και στη συνέχεια τους λήστευαν.

Επίσης, έκλεβαν οικίες και σταθμευμένα οχήματα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 57 ληστείες και 21 κλοπές. Συγκεκριμένα: Τριάντα τρεις ληστείες σε βάρος οδηγών οχημάτων, 14 ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, 10 ληστείες σε βάρος πεζών, 16 κλοπές από οικίες και 5 κλοπές από οχήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.