Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαία, όπως το ότι επιλέξατε το συγκεκριμένο άντρα να γίνει σύντροφος και πατέρας των παιδιών σας. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του όμως που σας κέρδισαν πριν χρόνια και συνεχίζουν να σας γοητεύουν;

Ασφάλεια: Χωρίς αμφιβολία, είναι ένας άντρας που διακρίνεται για τη σταθερότητά του και σας εμπνέει συναισθηματική και πάσης φύσεως ασφάλεια. Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που σας κέρδισαν και σας έκαναν να τον εμπιστευθείτε.

Αυτοπεποίθηση: Δε θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα σπαταλήσετε τα χρόνια σας πλάι σε έναν άνθρωπο που δεν έχει αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση του άντρα παίζει σημαντικό ρόλο και στο σκέλος της ασφάλειας που προαναφέραμε.

Αυθορμητισμός: Πάντα εντυπωσιάζει και κερδίζει μια γυναίκα ο αυθορμητισμός ενός άντρα, ιδιαίτερα στο κομμάτι της μεταξύ τους σχέσης. Επιπλέον, είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητας που τον κάνει-συνήθως-ευχάριστα απρόβλεπτο.

Τρυφερότητα: Αυτό κι αν αρέσει σε κάθε γυναίκα! Πολλοί άντρες θεωρούν ότι το να δείχνουν τρυφερότητα σε μια γυναίκα που έχουν ξεχωρίσει, θεωρείται αδυναμία, όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Και βέβαια θα επιδράσει θετικά και στη σχέση του με το παιδί.

Αφοσίωση: Είτε μιλάμε για το σκέλος της μονογαμίας, είτε της αφοσίωσης στην οικογένεια, είναι ένα από τα βασικά κριτήρια που επιλέξατε αυτόν τον άντρα στη ζωή σας και που συνεχίζετε να θαυμάζετε σε εκείνον μέχρι σήμερα.

Υπευθυνότητα: Οι απαιτήσεις του έγγαμου βίου και της ανατροφής του παιδιού είναι μεγάλες και αυτό προϋποθέτει υπεύθυνη στάση από το σύντροφό σας. Να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν, να κάνει τα λεγόμενά του πράξη και γενικά να έχει πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας και του ρόλου του.

govastileto.gr


Πηγή