«Τη σκότωσα επειδή τη μισούσα. Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει», ανέφερε η αδερφή της Φαίης.

Η καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος είναι σήμερα 23 ετών. Όταν δολοφόνησε την Φαίη, όπως η ίδια ομολόγησε, ήταν 21.

Ήταν δύο χρόνια μικρότερη, με την Φαίη μάλιστα να σχολιάζει πολλές φορές κάτω από αναρτήσεις της. Η αλήθεια πάντως είναι πως η σχέση των δύο ήταν μάλλον εκρηκτική, γεμάτη καβγάδες και εντάσεις από μικρή ηλικία.

Η Φαίη μέχρι τα 23 της είχε γίνει ήδη τρεις φορές μανούλα. Η αδελφή της γέννησε τον γιο της στα 20. Οι κοινωνικές υπηρεσίες που μπαινόβγαιναν στο σπίτι της οικογένειας την περιέγραφαν ως ένα βίαιο χωρίς συναισθήματα άτομα.

Η σπιτονοικοκυρά υποστήριξε πως η μικρή αδελφή της Φαίης είχε επωμιστεί την επιμέλεια των παιδιών, με τους κοινωνικούς λειτουργούς πάντως να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους.

«Η αδελφή η οποία ήταν πολύ καχύποπτη και επιφυλακτική στις ερωτήσεις που της κάναμε, αρκετές φορές θέλησε να έχει τα συμβουλή της σπιτονοικοκυράς πριν απαντήσει», αναφέρεται στην έκθεση.

«Περιττό να τονίσω ότι η Φαίη είχε εγκαταλείψει κυριολεκτικά τα παιδιά της και για το λόγο αυτό, είχαν αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα την επίβλεψη τους η μικρή της αδελφή και η μητέρα της. Η κατάσταση στο σπίτι μου ήταν έκρυθμη με 4 ανήλικα, τα οποία ουσιαστικά φρόντιζε η αδελφή της Φαίης», δήλωσε η σπιτονοικοκυρά.

Τον Οκτώβριο του 2021, λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της Φαίης, διατάχθηκε η άμεση απομάκρυνση όλων των ανηλίκων της οικογένειας και η τοποθέτηση τους σε πλαίσιο παιδικής προστασίας.


Tumore prostatico: la prognosi in base a stadio, grado e rischio

Tumore prostatico: la prognosi in base a stadio, grado e rischio


Πηγή