Ένα ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο με αρωματική σάλτσα.
Υλικά
8 φιλετάκια μοσχαρίσια
2 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
1 φλ. χλιαρό νερό
λίγο δενδρολίβανο
λίγη ρίγανη
πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το βούτυρο με τα μυρωδικά σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φιλέτα, αφού τα πλύνετε και τα στεγνώσετε καλά.
Σοτάρετέ τα και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και σβήστε με το μπαλσάμικο. Προσθέστε νερό και μόλις πάρει βράση χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας ή για περίπου 20 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως αφού προσθέσετε πιπέρι. Μπορείτε να συνοδεύσετε το κρέας με σαλάτα ή πατάτες φούρνου.
Πηγή