Φιλέτο πέρκας με παρμεζάνα – Νόστιμο κι εύκολο πιάτο

Υλικά

4 κομμάτια φιλέτο λευκού ψαριού (300 γραμμάρια το καθένα)
50 γραμμάρια γαλέτα
25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
50 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού τον έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.
Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.