Υλικά:
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
200γρ ανθότυρο
300γρ γραβιέρα
300γρ φέτα
2 αυγά
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Λάδι ή ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τα αυγά, τον δυόσμο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 3 μακρόστενες λωρίδες και με ένα πινέλο λαδώνουμε την κάθε λωρίδα.
Βάζουμε στην άκρη τους από 1 κουταλιά της σούπας γέμιση και τυλίγουμε σε ρολάκια διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα για να μην ξεχειλίσει η γέμιση.
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί αρκετά, για να τηγανίσουμε τις φλογέρες.
Extra Tips
Κάντε διπλή δόση γιατί οι μισές θα φαγωθούν εκείνη τη στιγμή!