Ένα dressing που θα χρησιμοποιήσετε στις περισσότερες σαλάτες του καλοκαιριού. Μπορείς να την κρατήσετε στο ψυγείο για 2 εβδομάδες.

Υλικά:

1/4 κούπας κρεμμύδι τριμμένο

1/4 της κούπας ξύδι

4 κουταλιές Dijon Mustard

1/2 κούπα ελαιόλαδο

1/2 κουταλάκι αλάτι

μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα βάζο και χτυπήστε τα καλά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Αφήστε το για πέντε λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε.

govastileto.gr


Πηγή