Υλικά
6 φύλλα κρούστας
8 φέτες τυρί για τοστ
4 φέτες ζαμπόν
2 αυγά
6 φρυγανιές τριμμένες
60 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
Λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα φύλλα της κρούστας και τα κόβουμε στην μέση, κατά μήκος και κατά πλάτος, ώστε να έχουμε συνολικά 24 κομμάτια. Έπειτα κόβουμε κατά μήκος το τυρί και το ζαμπόν, ώστε να έχουμε 6 μπαστουνάκια. Στην άκρη κάθε φύλλου βάζουμε ένα μπαστουνάκι τυρί, ένα ζαμπόν, άλλο ένα τυρί και τυλίγουμε μία φορά το φύλλο, διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα, και μετά το τυλίγουμε ολόκληρο. Αφού τελειώσουμε, σε ένα βαθύ πιάτο ή μπολ χτυπάμε τα αυγά και σε ένα άλλο τις φρυγανιές και το κεφαλοτύρι. Περνάμε στην συνέχεια κάθε φλογέρα πρώτα από το αυγό και έπειτα από την φρυγανιά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε τις φλογέρες για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή