Υλικά
2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός
40 γρ. κουκουνάρι
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
80 γρ. τριμμένο πεκορίνο
4 σκελίδες σκόρδου
1 φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε τον βασιλικό και κόψτε στη μέση τις σκελίδες του σκόρδου. Προσθέστε τα στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η σάλτσα σας είναι έτοιμη να σερβιριστεί με τα ζυμαρικά της επιλογής σας ή και ως σος σε ένα σάντουιτς με ψητά λαχανικά.