Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η ηθοποιός Ρόζι Λέσλι και ο Κιτ Χάρινγκτον, οι οποίοι έγιναν γνωστοί και αγαπητοί από το Game of Thrones.

Ο Τζον Σνόου και η Ινγκριντ παντρεύτηκαν στο κάστρο Γουάρντχιλ στην Σκωτία και συγκεκριμένα σε μία τεράστια ιδιοκτησία που ανήκει στην οικογένεια της Ρόουζ τα τελευταία 900 χρόνια.

Η νύφη εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά ενώ την συνόδευε ο πατέρα της.

Από την άλλη, ο Τζον Σνοου προτίμησε να εμφανιστεί με ένα παραδοσιακό κουστούμι, ενώ δεν «αποχωρίστηκε» ούτε την γενειάδα του, ούτε τα μαλλιά του όπως όλοι περίμεναν.

Να σημειωθεί πως η Ρόζι Λέσλι προέρχεται από πλούσια οικογένεια,καθώς ο πατέρας της διαθέτει πολλά κάστρα στην Σκωτία.

Ο γάμος πάντως έγινε σε κλειστό κύκλο και συγκεκριμένα ενώπιον 80 καλεσμένων, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, η δεξίωση θα είναι πιο «ανοιχτή», καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να καλέσει εκεί πολλούς από τους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς του Game of Thrones.

Αλλωστε, το κάστρο που ανήκει στην οικογένεια της νύφης διαθέτει πολλά δωμάτια για να φιλοξενήσει καλεσμένους.

Η γνωριμία τους έγινε το 2012 και αν και η Λέσλι εγκατέλειψε το σόου δυο χρόνια αργότερα, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση τους 4 χρόνια αργότερα στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων Olivier, όπου εμφανίστηκαν μαζί και φιλήθηκαν κιόλας μπροστά στις κάμερες.

Ο αρραβώνας ήρθε τον Ιούλιο του 2017, ενώ το ζευγάρι λίγους μήνες πριν έκανε διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη.

Φωτογραφίες;APΠΗΓΗ