Υλικά για 4 μερίδες
400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
4 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξίδι
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
2 δαφνόφυλλα
2-3 κόκκους μπαχάρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα τρίβετε στον τρίφτη. Καθαρίζετε και πολτοποιείτε τα σκόρδα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις γαρίδες. Τα σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε το φαγητό να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Πηγή