Ο Αντέλ Ελ Μπουράι, έρχεται την Ελλάδα από την Αίγυπτο το 1980 στα 32 του χρόνια. Ψάχνει μεροκάματα, για να βγάλει χρήματα και να στηρίξει την οικογένειά του που έχει μείνει πίσω στην πατρίδα του.

Για καλή του τύχη, στη ζωή του μπαίνει η οικογένεια Καρνέση. Αρχικά, εργάζεται στα πλοία τους. Η μητέρα της οικογένειας, όμως, η Ελευθερία που δεν είναι πια στη ζωή, τον ξεχωρίζει και τον κάνει επιστάτη των ακινήτων της οικογένειας.

Το δέσιμο είναι μεγάλο. Γίνεται ο «άνθρωπος» τους για όλες τις δουλειές. Για 36 ολόκληρα χρόνια φροντίζει τα σπίτια σε Αθήνα και Πεταλιούς.

«Ήταν άνθρωπός τους, έμπιστός του. Έπεσα από τα σύννεφα και όταν μου το είπε φίλος μου ‘’ότι ένας Αιγύπτιος…’’ ξέρω πως Αιγύπτιους ναυτικούς δεν είχαν μέσα. Λέω, να δεις που είναι ο Άρης», είπε πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία.

Τους αγαπά τόσο που αλλάζει θρησκεία, γίνεται Χριστιανός,. Τον βαφτίζει η μητέρα της οικογένειας και παίρνει το όνομα Αριστείδης. Από τότε, ο Αντέλ Ελ Μπουράι, είναι για όλους ο Άρης.

Στους Πεταλιούς, είναι όλοι συγκλονισμένοι. Τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο ευγενικό, ήρεμο, καλόψυχο, ευσυγκίνητο. Έστελνε λεφτά στην οικογένειά του, πονούσε με τον πόλεμο που μαίνεται κοντά στην πατρίδα του και τάιζε φτωχούς γιατί δεν ξέχασε ποτέ πως ήρθε από τη χώρα του, υποστηρίζουν κάποιοι που τον γνωρίζουν.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν υπερευαίσθητος, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, δεν μπορώ να φανταστώ πως έγινε αυτό, βοηθούσε, δεν μπορείς να φανταστείς πως βοηθούσε, γιατί δεν είχε οικογένεια εδώ και μάλιστα ξέρω ότι βοηθούσε και τα αδέλφια του εκεί στην Αίγυπτο που τα είχε», είπε ένας φίλος του δράστη.

Η οικογένεια του είχε τυφλή εμπιστοσύνη, ενώ διαχειριζόταν ακόμα και χρήματα.

Ένας «άλλος» Άρης

Το 2022, μία οικονομική διαμάχη διχάζει την οικογένεια. Από τη μία, ο Σπύρος και από την άλλη, η Μαρία και η Δέσποινα. Ο Άρης βρέθηκε στη μέση.

Πριν από ένα χρόνο, βγαίνει από το μισθολόγιο της εταιρίας, συνεχίζει όμως να εργάζεται για την οικογένεια και συγκεκριμένα για τον Σπύρο.

Συνεχίζει να έχει τα κλειδιά της οικογένειας ακόμα και να διανυκτερεύει στα σπίτια του Καρνέση στη Γλυφάδα όταν βρίσκεται στην Αθήνα.

«Έχουμε μείνει εδώ πέρα, ‘’παγωτό’’ όλοι. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, φτωχούς, οι ομάδες, το ένα το άλλο», είπε ο φίλος του.

Το πρωί της Δευτέρας(12/02), έρχεται η δεύτερη απόλυση. Του αφαιρούνται, όχι μόνο τα προνόμια και οι αρμοδιότητες, αλλά και το σπίτι που διέμενε.

Το μυαλό του 76χρονου θολώνει. Παίρνει δύο όπλα που ενδεχομένως ανήκουν και στην οικογένεια. Φεύγει από το σπίτι της οικογένειας και κατευθύνεται προς την εταιρία.

Έχει ακόμα το τηλεκοντρόλ της γκαραζόπορτας και μπαίνει ανενόχλητος.

Στόχος του, τα αφεντικά του, η Μαρία και η Δέσποινα.

«Απολύθηκε, πήρε την αποζημίωση του και την άλλη μέρα, τον προσέλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, τον ξαναπήρε στην εταιρεία. Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; Δεν υπάρχει αυτό, ξέχασε το. Κάτι άλλο του έχουν κάνει, κάτι άλλο», προσθέτει ο φίλος του.

Οι Αρχές πλέον προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να ανακαλύψουν την πραγματικό κίνητρο που όπλισε το χέρι του.

Αυτό είναι το σπίτι που έμενε ο 76χρονος μακελάρης στην Γλυφάδα

Ο 76χρονος μακελάρης έμενε σε ένα σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια Καρνέση. Το σπίτι που έμενε ο δράστης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι που έμενε η οικογένεια ενώ η εταιρεία βρισκόταν στα 900μ. από το σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το συγκεκριμένο σπίτι του είχε έξωση από τις αδελφές Καρνέση.


Πηγή