Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας ηλικίας 70 ετών, μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία κρατώντας καραμπίνα, κινήθηκε στον δεύτερο όροφο της εταιρείας και άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς, ενώ άλλοι δύο έχουν τραυματιστεί.

Από λεπτό σε λεπτό ξεκινά η επιχείρηση εξουδετέρωσης του ενόπλου από τις Αρχές, ενώ στο σημείο βρίσκονται τρία ασθενοφόρο.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων της εταιρείας έφυγαν από το κτίριο και βρίσκονται σε ασφαλές σημείο, ενώ εντός του κτιρίου βρίσκονται ο ένοπλος, οι δύο τραυματίες και όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, μία γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

«Ακούσαμε πυροβολισμό. Βγήκαμε έξω, νομίζαμε ότι θα σκοτωθούμε όλοι», είπαν στο MEGA αυτόπτες μάρτυρες.

«Αν κινδυνέψει άνθρωπος…»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί εντός του κτιρίου.

«Από ό,τι φαίνεται έχει πυροβολήσει 3 ανθρώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απολυθεί, κάποιος του είπε ότι πρέπει να αφήσει το σπίτι το πρωί, πήρε το αυτοκίνητό του, μπήκε με το τηλεκοντρόλ στο πάρκινγκ, είπε σε έναν υπάλληλο ότι «πάω επάνω για να καθαρίσω γιατί έχω πρόβλημα». Πήγε στον ημιώροφο, βρήκε διευθυντή, τον πυροβόλησε μαζί με ένα άλλο άτομο Αυτήν την στιγμή εμπλέκονται πολλές αστυνομικές υπηρεσίες και ΕΚΑΒ», δήλωσε.

«Αν κινδυνεύει ακόμα η ζωή ανθρώπων, αντιλαμβάνεστε ποιο θα είναι το τέλος. Δεν ξέρω αν καταφέρουν με διαπραγματευτή, αν θα τον βγάλουν έξω, αλλιώς καταλαβαίνετε… Είναι η διαπραγματευτική διαδικασία, αν κινδυνέψει άνθρωπος ή αστυνομικός, τα πράγματα δε θα είναι τόσο καλά».

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί του, να αποκτήσουν καθαρή οπτική του σημείου, ώστε να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για όσα διαδραματίζονται μέσα στα γραφεία της εταιρείας.


Πηγή