Το brand “The Kooples” ζήτησε από τη Stella Maxwell να σχεδιάσει μια τσάντα για τη συλλογή φθινόπωρο / χειμώνας 2018. Το διάσημο μοντέλο άλλωστε μιλώντας στη Vogue είπε: «Καθ όλη τη διάρκεια των ετών που δουλεύω ως μοντέλο, έχω συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της δημιουργίας ενδύματος χωρίς καν να προσπαθήσω».

Η διάσημη καλλονή που γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία πήρε τη σκυτάλη από την Emily Ratajkowski, που ήταν η πρώτη συνεργάτιδα της εταιρείας το 2017. Αυτή τη φορά, όμως, το brand αναζητούσε ένα ζευγάρι και όταν ζητήθηκε από τη Maxwell να επιλέξει με ποια θα ήθελε να συνεργαστεί, σκέφτηκε μόνο ένα άτομο: «Προφανώς την Irina Shayk!».

«Ήταν μια ένωση που έγινε στον ουρανό, επειδή έχουμε πολύ διαφορετικές προσωπικότητες και στυλ, έτσι ώστε τα σχέδιά μας δεν έρχονται σε σύγκρουση. Δεν υπήρχε όριο στις δημιουργικές δυνατότητες – το brand έκανε όλη την διαδικασία τόσο εύκολη», συμπλήρωσε η Stella.

Η τσάντα Stella by The Kooples, η οποία ξεκινά από τα 354 ευρώ και η Irina by The Kooples, η οποία ξεκινά από 332 ευρώ, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στην ιστοσελίδα από τον Σεπτέμβριο του 2018.

govastileto.gr


Πηγή