Υπάρχει κάποια άλλη προσωπικότητα που γνώρισε;

Την Coco Chanel. Όταν πήγα στο Παρίσι με τον πρώο μου άντρα, του ζήτησα να μείνουμε στο ξενοδοχείο Ritz γιατί ήξερα ότι έμενε εκεί η Coco. Δεν είχε σπίτι από άποψη, ήθελε να μένει στο ξενοδοχείο. Σκέψου τώρα και μένα. Από τις φτωχογειτονιές της Καισαριανής να είμαι στο Ritz.

Είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος. Εμένα αυτό που με ισορρόπησε είναι πως είχε ήδη ξεκινήσει η καριέρα μου και έτσι είχα θωρακιστεί κατά κάποιον τρόπο για να μην ψωνιστώ.

Μου λέει ο άντρας μου: «Θα της πω να έρθει να φάει μαζί μας». «Σιγά μην έρθει η Coco Chanel στο τραπέζι μας», τον αμφισβήτησα. Κακώς βέβαια συναντηθήκαμε, της συστήθηκα ως νέα ηθοποιός της Ελλάδας. Τότε δεν υπήρχε και το Google, να πατήσει να δει. Μου είπε: «Έχεις παντρευτεί τον πιο ωραίο άντρα του κόσμου».

Της είπα, να έρθει στην Ελλάδα να τη φιλοξενήσουμε και, θυμάμαι, γυρίζει και μου λέει: «Κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 19 χρονών και είσαι μια χαρά. Εγώ δεν πρόκειται να έρθω στη χώρα σου, γιατί στην Ελλάδα η ηλικία θεωρείται ποινικό αδίκημα». Και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τότε ήταν 50 χρονών.


Πηγή