Μία απρόσμενη εκδήλωση αγάπης έκανε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ο οποίος βρέθηκε σε αρχαιολογικό χώρο στην πόλη Τζέρας της Ιορδανίας μαζί με τον πρίγκιπα της χώρας, Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα.

Ο ίδιος, λοιπόν, κάνει μόνος του αυτή την πενθήμερη περιοδεία στην Δυτική Όχθη, καθώς ακόμη η Κέιτ Μίντλετον έχει άδεια μητρότητας και δεν μπορεί να τον συνοδεύσει.

Και μπορεί την προηγούμενη μέρα να πέρασε πολύ όμορφα χωρίς στην Δούκισσα του Κέμπριτζ, βλέποντας την εθνική ομάδα Αγγλίας στο Μουντιάλ 2018 μαζί με τον νεαρό πρίγκιπα της Ιορδανίας, αλλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν μπόρεσε να μην φέρει στο μυαλό του την γυναίκα του μόλις πήγε στην πόλη Τζέρας.

Κι αυτό γιατί οι διοργανωτές της επίσκεψης είχαν τοποθετήσει μία μεγάλη φωτογραφία της συζύγου του από όταν εκείνη ήταν μικρή.

Συγκεκριμένα, η τότε 4χρονη Κέιτ Μίντλετον είχε φωτογραφηθεί στο συγκεκριμένο σημείο που τοποθετήθηκε η φωτογραφία μαζί με την αδελφή της Πίπα και τον πατέρα της, όταν η οικογένεια είχε μείνει στην χώρα για τρία χρόνια.

Βλέποντας την φωτογραφία, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανέφερε πως η Κέιτ ήταν πολύ στεναχωρημένη που δεν μπόρεσε να τον συνοδεύσει, αν και από την άλλη πλευρά ήταν μία καλή επιλογή, καθώς ο πρίγκιπας θα πραγματοποιήσει μία ιστορική επίσκεψη τόσο στο Ισραήλ όσο και στα παλαιστινιακά εδάφη.

«Θυμάται πολύ καθαρά τις στιγμές που πέρασε όσο έμενε εδώ», είπε ο Γουίλιαμ στον λόγο που έβγαλε πριν την ξενάγηση του.

Βέβαια η στιγμή που κανείς δεν περίμενε ήταν όταν ο δούκας του Κέμπριτζ φωτογραφήθηκε μόνος του στο σημείο που ήταν και η Κέιτ, ενώ στην συνέχεια έδειξε πόσο πολύ θα ήθελε να ήταν και εκείνη εδώ, λέγοντας «Πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε για μία οικογενειακή φωτογραφία».

Ο επόμενος σταθμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι ο Ισραήλ, όπου θα κάνει την πρώτη του βασιλική επίσκεψη μετά από 70 χρόνια.

Φωτογραφίες:AP- Twitter


Πηγή