Η Bella Hadid είναι από τα πετυχημένα μοντέλα των τελευταίων χρόνων.

Η ίδια δεν λείπει από κανένα catwalk που διοργανώνουν μεγάλοι σχεδιαστές και οίκοι, πρωταγωνιστεί σε πολλές καμπάνιες και εξώφυλλα περιοδικών, ενώ έχει γίνει η μούσα για αρκετούς desingers. Επίσης την έχουμε δει σε διαφημίσεις καλλυντικών, όπως αυτή του οίκου Dior.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας της; Η ίδια αποκάλυψε πως κατάφερε να επιβιώσει στη βιομηχανία της μόδας και δίνει μερικές συμβουλές στα κορίτσια που ονειρεύονται μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Η Bella Hadid μιλώντας στην Teen Vogue αποκάλυψε: «Η πιο σημαντική συμβουλή είναι να είσαι αυθεντική και να μην μιμείσαι κανέναν. Μπορεί να ακούγεται “cliché” αλλά είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Πολλές φορές οι άνθρωποι της μόδας θέλουν να σε βάλουν σε “κουτιά”, αλλά μην το δεχτείς ποτέ. Είσαι αυτό που είσαι!».

Και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια για να πετύχεις στον χώρο. Δεν είναι απαραίτητο να περπατάς φανταστικά για να σε προσέξουν. Το πιο σημαντικό είναι οι σχέσεις που αναπτύσσεις με τους άλλους. Το παν είναι η ευγένεια, να είσαι τυπική και υπεύθυνη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά θα αποδώσουν καρπούς».

govastileto.gr


Πηγή