Η γνωστή τραγουδίστρια Britney Spears ξέρει πώς να επανέρχεται στο προσκήνιο της σόουμπιζ. Πάντα βρίσκει τους σωστούς τρόπους και συνήθως “μας προκαλεί”. Αυτή τη φορά με το νέο της βίντεο κλιπ.
Κάνει ίσως ένα από τα πιο δυναμικά comeback της στα μουσικά δρώμενα, εξάπτοντας τη φαντασία των θαυμαστών της με το νέο της video clip για το τραγούδι Slumber Party που μόλις κυκλοφόρησε. Σε αυτό η 34χρονη σταρ φτάνει σε μια πολυτελή έπαυλη όπου μέσα γίνεται ένα… πιπεράτο πάρτι. Η Britney, φοράει ένα μικροσκοπικό κόκκινο φόρεμα αλλά όταν συναντά τη τραγουδίστρια Tinashe, μένει με τα εσώρουχα.

Οι δύο γυναίκες αρχίζουν τις περιπτύξεις και ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η Britney φέτος είναι αποφασισμένη να σώσει την καριέρα της η οποία τα τελευταία χρόνια δεν πήγαινε καθόλου καλά. Με όπλο το γυμνασμένο της κορμί και τον αισθησιασμό που προκαλεί στο κοινό η θέα δύο γυναικών σε ερωτικές περιπτύξεις, η τραγουδίστρια καταφέρνει αν μη τι άλλο να γίνει θέμα στα περισσότερα Μέσα του πλανήτη. Πατήστε play και δείτε το βίντεο…