Στη Βραζιλία επανέφεραν τον 23χρονο χαφ του ΠΑΟΚ στο προσκήνιο και κάνουν λόγο για ενδεχόμενο επαναπατρισμού, μετά το τέλος του δανεισμού του από την Λάτσιο στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Ψηλά στη λίστα της Φλαμένγκο φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάρκος Αντόνιο, καθώς τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του, μιας και στον ΠΑΟΚ έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από την Λάτσιο. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο 23χρονος χαφ δεν βρίσκει αρκετό χώρο στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχουν οψιόν αγοράς του παίκτη, όμως θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

«Πηγές από τη Βραζιλία αναφέρουν ξανά πως από τον ερχόμενο Ιούνιο η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να φέρει στο… σπίτι του τον Μάρκος Αντόνιο, έναν μέσο που ανήκει στη Λάτσιο αλλά αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος δεν έχει βρει αρκετό χώρο στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου, ο οποίος θα έπρεπε να πληρώσει 6.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Ένα ποσό που -μέχρι σήμερα- φαίνεται δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι θα καταβληθεί» αναφέρουν χαρακτηριστικά στη Λατινική Αμερική.Πηγή