Η Hyundai Motor ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με την AS Roma ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου. Το λογότυπο της μάρκας θα εμφανίζεται στην πίσω όψη της διάσημης κόκκινης-χρυσής φανέλας της ομάδας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2021.

Αναδεικνύοντας την πρώτη φορά που η Hyundai έχει δημιουργήσει μια τέτοια εταιρική σχέση στο Ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η μάρκα θα συνεργαστεί στενά με την AS Roma για να δημιουργήσει μια σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις των φιλάθλων και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό σε όλους.

Κατά την ενεργοποίηση της συνεργασίας, η Hyundai θα προβάλλεται, επίσης, περιμετρικά στις LED οθόνες του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου, στο εκπαιδευτικό κέντρο του συλλόγου καθώς και μέσω ποικίλων άλλων κοινωνικών και ψηφιακών μέσων ενημέρωσης.

Για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας συνεργασίας, οι πρωταγωνιστές της πρώτης ομάδας της AS Roma, Edin Džeko, Javier Pastore, Bryan Cristante και Cengiz Ünder συμμετείχαν σε ένα νέο βίντεο, που γυρίστηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο Trigoria του συλλόγου. Το βίντεο αναφέρεται σε μια ομάδα προσκεκλημένων οπαδών με σκοπό να απολαύσουν μια ξεχωριστή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, όπου απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη στιγμή όταν απροσδόκητα εκπλήσσονται ευχάριστα από τους παίκτες που τους δωρίζουν την εμφάνιση της ομάδας της σεζόν 2018/19, η οποία αναγράφει το όνομά τους.

Η συνεργασία της Hyundai με την AS Roma προστίθεται σε ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο πανευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων, μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις χορηγίας με την Chelsea FC της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, το Club Atlético de Madrid της La Liga και την Hertha BSC της Bundesliga.

Η Hyundai είναι κορυφαίος συνεργάτης της FIFA από το 1999, υποστηρικτής της ΟΥΕΦΑ για 18 χρόνια έως το 2017 και εξακολουθεί να στηρίζει εθνικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους συλλόγους σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Olympique Lyonnais στη Γαλλία και από την επόμενη σεζόν την Chelsea FC στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Club Atlético de Madrid στην Ισπανία και την Hertha BSC στην Γερμανία.

Νίκος Τσάδαρης

newsbeast.gr


Πηγή