Έξαλλοι είναι οι θαυμαστές της Κιμ Καρντάσιαν με την διάσημη τηλεπερσόνα που την κατηγορούν πως ίσιωσε τα μαλλιά της 5χρονης κόρης της.

Η 37χρονη Κιμ βγήκε μια βόλτα με την 5χρονη Νορθ, η οποία είχε μαζεμένα τα ολόισια μαλλιά της σε μια μακριά, κομψή αλογοουρά.

Οι φωτογραφίες εξόργισαν μερικούς θαυμαστές της που έσπευσαν να την επικρίνουν για το ίσιωμα των φυσικών σγουρών μαλλιών της και την κατηγόρησαν πως θα τα καταστρέψει.

Ένας χρήστης τουίταρε: «Συγνώμη αλλά μήπως η Κιμ Καρντάσιαν ίσιωσε τα μαλλιά αυτού του φτωχού παιδιού; Μα είναι μόλις 5 ετών. Θα καλέσω την αστυνομία».

Ένας άλλος δημοσίευσε: «Η Νορθ είναι τόσο χαριτωμένη αλλά δεν μου αρέσει που η Κιμ της ισιώνει τα μαλλιά, μη δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία να εκτιμήσει τις φυσικές μπούκλες της». Κι ένας τρίτος έγραψε: Μισώ πραγματικά το γεγονός ότι οι Καρντάσιαν ισιώνουν τα μαλλιά του φτωχού παιδιού. Τα μαλλιά της θα καούν πριν από την ηλικία των 10 ετών – προτού ακόμη μάθει τι είναι το ίσιωμα».

Άλλοι βέβαια, υπερασπίστηκαν την Κιμ, λέγοντας πως ως μητέρα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι πιστεύει πως είναι καλύτερο για την κόρη της.

Φωτογραφίες: Splash News

ΠΗΓΗ