Για μία αποτυχημένη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ κάνουν λόγο τα βρετανικά μέσα, αλλά και οι χρήστες του διαδικτύου καθώς τα δύο «λάθη» που έκανε η πριγκίπισσα του Σάσσεξ δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητα.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον πρίγκιπα Χάρι στο πάρτι που έκανε το παλάτι με αφορμή τα βραβεία Queens Young Leaders, που υιοθετήθηκαν ως θεσμός το 2014 και γίνονται κάθε χρόνο στο Κένσινγκτον.

Εκεί βρέθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία και κάθισε δύο θέσεις πιο εκεί από την σύζυγο του εγγονού της.

Κι ενώ τα φλας έπαιρναν φωτιά την ώρα που η βασιλική οικογένεια ήταν συγκεντρωμένη, το σταυροπόδι της Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε την παράσταση. Και αυτό γιατί το σταυροπόδι, απαγορεύεται από το πρωτόκολλο.

Μάλιστα τα βρετανικά μέσα ανέφεραν πως με την κίνησή της αυτή έδειξε ασέβεια προς την Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς το σταυροπόδι θεωρείται απαγορευτική κίνηση για την βασιλική οικογένεια.

Η The Sun σχολίασε πως η Μέγκαν Μαρκλ με το σταυροπόδι της χλεύασε τον βασιλικό κανόνα, ενώ την κίνηση αυτή δεν έχει κάνει ούτε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ούτε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία προτιμά να κάθεται τοποθετώντας τα πόδια της ελαφρώς στο πλάι.

Το δεύτερο ατόπημα της ήταν η στιλιστική της επιλογή, καθώς το παστέλ ροζ φόρεμα Prada συγκρίθηκε με ένα παρόμοιο σύνολο που είχε φορέσει η Κέιτ Μίντλετον το 2016. Ετσι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θέλησε να αντιγράψει την Κέιτ Μίντλετον σε μία προσπάθειά να ταυτιστεί μαζί της, αλλά δεν τα κατάφερε καθόλου καλά.

Φωτογραφίες:AP


Πηγή