Θύμα διαρρηκτών έπεσε στη Μύκονο ο 31χρονος πρίγκιπας από τη Σαουδική Αραβία, Salhad Al Saud ο οποίος έχει νοικιάσει πολυτελή μεζονέτα και διαμένει με τη γυναίκα και το ηλικίας 6 μηνών παιδί του.

Άγνωστοι διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα, την ώρα που κοιμόντουσαν και ξάφρισαν κοσμήματα, ρολόγια, διαμάντια και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Η οικογένεια είναι προσλάβει ιδιωτικό σεκιούριτι, ο οποίος είχε και σκύλο και το περιστατικό συνέβη την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα μέσα σε λίγες μέρες στη Μύκονο.

Πριν λίγες μέρες σημειώθηκε διάρρηξη με πολύ μεγάλη λεία σημειώθηκε σε εξοχική κατοικία στη Μύκονο.

Οπως φαίνεται οι δράστες γνώριζαν πάρα πολύ καλά για το που θα χτυπούσαν αφού η 29χρονη Γαλλίδα που νοίκιαζε και διέμενε στην κατοικία, απουσίαζε.

Η κατοικία βρίσκεται στην Αλεόμανδρα της Μυκόνου και μάλιστα είναι αποτραβηγμένη από τις υπόλοιπες που βρίσκονται στην εν λόγω περιοχή. Οι δράστες φαίνεται πως διέθεταν πληροφορίες για το τι υπάρχει μέσα στην οικία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης Γαλλίδας στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, οι δράστες της απέσπασαν από το σπίτι μετρητά ύψους 25.000 ευρώ, 4.000 δολαρίων και 2.000 λιρών Λιβάνου, αλλά και όλα τα χρυσαφικά της συνολικής αξίας 130.000 ευρώ.

Στην περιοχή μετέβη κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου πήρε αποτυπώματα και η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: newsbeast.gr