Τον ανταγωνισμό τους in real life θα μεταφέρουν οι μεγιστάνες των social media Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ οι οποίοι πρόκειται να πολεμήσουν μέσα σε… ένα κλουβί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με ανάρτηση του το πρωί της Κυριακής, ο Μασκ αποκάλυψε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο X (πρώην Twitter), με τα κέρδη να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για βετεράνους.

Είπε επίσης ότι «σηκώνει βάρη όλη την ημέρα και προετοιμάζεται για τον αγώνα», προσθέτοντας: «δεν έχω χρόνο για γυμναστική, οπότε απλά τα φέρνω στη δουλειά».

Ένα βίντεο στο X έδειξε τον Μασκ να σηκώνει βάρη ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στο Σαν Φρανσίσκο.

Και οι δύο άνδρες κορόιδευαν ο ένας τον άλλον για τον καβγά, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Μασκ περιέγραψε τη σύγκρουση ως «μια πολιτισμένη μορφή πολέμου», πριν προσθέσει ότι «οι άνδρες αγαπούν τον πόλεμο», όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το νόημα του αγώνα.

Πες μου πού και πότε

Συμφώνησαν στον αγώνα τον Ιούνιο , όταν ο δισεκατομμυριούχος αφεντικό της Tesla έγραψε ότι «ήταν έτοιμος για καβγά στο κλουβί» με τον Ζούκερμπεργκ, ο οποίος απάντησε: «Στείλτε μου τοποθεσία».

«Οκτάγωνο του Βέγκας», απάντησε ο Μασκ.

Ο Μασκ, ο οποίος ολοκλήρωσε την εξαγορά του Twitter με 44 δισ. δολάρια (35 δισ. £) τον περασμένο Οκτώβριο, αστειεύτηκε: «Έχω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ «The Walrus», όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα».

Δημοσίευσε επίσης: «Σχεδόν ποτέ δεν γυμνάζομαι, εκτός από το να σηκώνω τα παιδιά μου και να τα πετάω στον αέρα».

Ο Ζούκερμπεργκ από την άλλη τον περασμένο μήνα κέρδισε χρυσά και ασημένια μετάλλια στο πρώτο του τουρνουά jiu-jitsu.

Οι δύο άντρες έχουν αρχίσει μια διαδικτυακή κόντρα τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η Meta ανακοίνωσε έναν άμεσο αντίπαλο του X που ονομάζεται Threads, το οποίο γνώρισε ταχεία ανάπτυξη κατά την κυκλοφορία του.

Ο Μασκ απείλησε να μηνύσει τον Meta του Ζούκερμπεργκ, ισχυριζόμενος ότι αντέγραψε το X.
Πηγή