Την Μάντυ Λάμπου την γνωρίσαμε καλύτερα όλοι μέσα από τη Βέρα στο Δεξί και τα Μυστικά της Εδέμ.

Σατανική, υποχθόνια, δολοπλόκα, ήταν ένα από τα πρόσωπα του σήριαλ, που τότε σημείωνε τεράστια επιτυχία, που αγαπήθηκαν να μισούνται.

Η Μάντυ Λάμπου όπως και πριν τη Βέρα στο Δεξί και τα Μυστικά της Εδέμ, έτσι και μετά, συνέχισε την πορεία της στο θέατρο, ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Ωστόσο, στην πορεία ήρθε ο έρωτας…

Η Μάντυ Λάμπρου παράτησε την καριέρα της στην υποκριτική κι έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα της κόρης της. «Πώς κι έτσι; Πώς και με θυμηθήκατε; Λείπω χρόνια από την Ελλάδα!», ήταν η αντίδραση όταν την κάλεσε η δημοσιογράφος της εφημερίδας Espresso. «Tα τελευταία χρόνια ζω στην Ιταλία με τον σύζυγό μου που είναι Ιταλός κι έχω κάνει κι ένα παιδάκι!»

Όπως είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν στην εκπομπή Μίλα με την Τατιάνα Στεφανίδου, είχε γνωρίσει τον σύντροφό της σ’ ένα ταξίδι που είχε κάνει με την Κλέλια Ρένεση στην Ιταλία.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα ήταν το 2014 σε ένα συγγραφικό αφιέρωμα:

Η Μάντυ Λάμπου πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα:

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Αντιγόνη ΔρακουλάκηΜε τον συμπρωταγωνιστή της από τα Μυστιά της ΕδέμΜε συναδέλφους της ηθοποιούς από θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχεΗ Μάντυ Λάμπου όσο ήταν στην Αθήνα συμμετείχε και σε μουσικές παραστάσεις


Πηγή