Μια 98χρονη γυναίκα από το Σύδνεϊ της Αυστραλίας θεωρείται η μεγαλύτερη φαν του πρίγκιπα Harry και τώρα τον συνάντησε ξανά και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και την Meghan Markle.

To όνομα της γυναίκας είναι Daphne Dunne και είναι μια γυναίκα που έχασε το σύζυγό της στον πόλεμο. Η 98χρονη Daphne δεν κρύβει την αδυναμία που έχει για τον πρίγκιπα Harry και μάλιστα το 2015 όταν γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά τον πρίγκιπα, κατάφερε να του αποσπάσει ένα φιλί.

Το ίδιο έκανε και δύο χρόνια αργότερα όταν τον ξανασυνάντησε και τώρα είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει για τρίτη φορά και γνώρισε και τη Δούκισσα του Sussex.

Ο πρίγκιπας έσπευσε να αγκαλιάσει την ηλικιωμένη φίλη του και γονάτισε μπροστά της με την Meghan πλάι του για να συστήσει τη σύζυγό του στην Daphne.

H Daphne με τη σειρά της είπε πόσο χάρηκε με τα νέα της εγκυμοσύνης της Meghan και της είπε «αυτό ακριβώς χρειάζεται ο Harry» και η Δούκισσα είπε «ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να έχουμε μαζί μας και ένα μικρό παιδάκι».

govastileto.gr


Πηγή