Με το βασιλικό στυλ της η Μέγκαν Μαρκλ, μέσα σε λιγότερο από οκτώ μήνες αφότου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, έγραψε ιστορία.

Η πρώην ηθοποιός, νυν σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Δούκισσα του Σάσεξ, μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας είναι υποψήφια για το βραβείο Teen Choice στην κατηγορία Σύμβολο του Στιλ (Choice Style Icon).

Είναι η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας επιλέγεται για ένα βραβείο σε τελετή απονομής βραβείων στις ΗΠΑ που θεσμοθετήθηκαν το 1999, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε περίπτωση που η Μέγκαν Μαρκλ κερδίσει, θα είναι επίσης η πρώτη -και συναρπαστική- φορά που θα συμμετάσχει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας σε τελετή απονομής των βραβείων ή θα παραλάβει το βραβείο και θα μιλήσει μέσω βίντεο.

Συνυποψήφιοι της Μέγκαν Μαρκλ στην ίδια κατηγορία είναι οι Μπλέικ Λάιβλι, Χάρι Στάιλς, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Ζεντάγια και Μίγκος.

Τα Βραβεία Teen Choice απονέμονται σε ετήσια τελετή που διοργανώνεται και προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι Fox και αποτελούν αναγνώριση των μεγαλύτερων επιτευγμάτων στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, της μόδας και άλλων, όπως ψηφίστηκαν από έφηβους θεατές ηλικίας 14 – 19 χρόνων.

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Σε αντίθεση με άλλα βραβεία τα Teen Choice Awards είναι ανοικτά για να ψηφίζει το κοινό.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου 2018.

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΓΑΜΟΣ

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ


Πηγή