Οι Σάσεξ πήγαν στο… Σάσεξ.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, δούκας και δούκισσα του Σάσεξ επισήμως, μπορεί να έχουν τον τίτλο εδώ και πέντε μήνες σχεδόν, ωστόσο δεν είχαν επισκφθεί ποτέ το… δουκάτο της. Ειδικά η νεοαφιχθείσα στη Βρετανία ηθοποιός.

Το ζευγάρι περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους του ανατολικού και του δυτικού Σάσεξ συνομίλησε με κόσμο, αγκαλιάστηκε μαζί τους, έλαβε λουλούδια και αρκουδάκια.

Η οικειότητα μεταξύ τους ξεχείλιζε, όπως πάντα, χωρίς κανένα πρωτόκολλο να μοιάζει ότι μπορεί να μπει ανάμεσά τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μάλιστα, στη σημερινή, πρωινή επίσκεψή της στο Σάσεξ θύμισε λίγο (στιλιστικά) τον παλιό της εαυτό από την εποχή του Suits.

Τα κομψά μεν σε κλασικές γραμμές φορέματα και ταγιέρ έμειναν στη ντουλάπα και τη θέση τους πήρε μια στενή μίντι δερμάτινη φούστα συνδυασμένη με ένα μαύρο κρουαζέ μεταξωτό πουκάμισο. Μέγκαν Μαρκλ από τα παλιά σε μια πιο… συμμαζεμένη εκδοχή, καθώς το παλάτι δεν επιτρέπει ούτε μίνι, ούτε ανοιχτά ντεκολτέ. Ενα εκρού παλτό, στις επιταγές της μόδας που επιτάσσει φέτος να φοριούνται σε υπερμεγέθη στιλ, με βάτες και φαρδιούς ώμους, έσωσε όπως όπως την κατάσταση.

Το σύνολο αυτή τη φορά είχε ισπανική υπογραφή, Huggo Boss.

Για την ιστορία ο μόνος δούκας του Σάσεξ που είχε υπάρξει στο παρελθόν, είχε παντρευτεί δύο φορές, αλλά κανένας γάμος δεν θεωρήθηκε έγκυρος από τον πατέρα του βασιλιά Γεώργιο ΙΙΙ. Ετσι η Μέγκαν Μαρκλ είναι η πρώτη που παίρνει τον τίτλο δούκισσα του Σάσεξ.

Φωτογραφίες: Splash-Ideal Images

iefimerida.gr


Πηγή