Την σόλο περιοδεία της στην Αφρική συνεχίζει κανονικά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, μπαίνοντας στο πνεύμα της ηπείρου.

Η 48χρονη Μελάνια Τραμπ, που ταξιδεύει χωρίς τον σύζυγό της, επισκέφθηκε ένα εθνικό πάρκο στην Κένυα για να τονίσει τις προσπάθειες διατήρησής του.

Το πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Σλοβενία, μάλιστα, φαίνεται κάποια στιγμή να γελά όταν ένα μωρό ελέφαντας έκανε μια ξαφνική κίνηση με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο το βηματισμό της.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, τάισε με μπιμπερό δύο από τους ελέφαντες που εκτρέφονται στο ορφανοτροφείο ελεφάντων David Sheldrick Wild Trust στο Ναϊρόμπι της Κένυας, προτού πλησιάσει κι άλλους ελέφαντες, χτυπώντας τον έναν στο πίσω μέρος και χαϊδεύοντας το αυτό ενός άλλου.

Φυσικά, το ντύσιμό της έπρεπε να είναι ανάλογο. Φόρεσε ένα μπεζ παντελόνι σαφάρι, ένα λευκό πουκάμισο και ψηλές μπότες Γουέλινγκτον, και ολοκλήρωσε το λουκ με ένα λευκό κλασικό καπέλο σαφάρι.
Δεν δίστασε να χαϊδέψει το αυτί ενός ελέφαντα

Η Μελάνια κρατώντας ένα ζευγάρι κιάλια, θαύμασε τις ορδές των ζέβρων που περνούσα δίπλα τους και χάζεψε πολλές φορές το μοναδικό τοπίο.

Η Κένυα είναι η τρίτη στάση στην αφρικανική περιοδεία της, που ξεκίνησε την Τρίτη στην Γκάνα και συνεχίστηκε στο Μαλάουι την Πέμπτη.
Εντυπωσιασμένη δείχνει η Μελάνια από τις ζέβρες

Η πρώτη της επίσκεψη στην Αφρική, είναι το πρώτο της σόλο διεθνές ταξίδι ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας συμβάλει στην προώθηση της παιδικές μέριμνας και εκπαίδευσης.

Το σαφάρι έχει ως στόχο να βοηθήσει την Μελάνια να μάθει περισσότερα για τα βήματα που κάνει το ανατολικό αυτό έθνος της Αφρικής στην διατήρηση των ελεφάντων, των ρινόκερων και άλλων άγριων ζώων. Αναμένεται επίσης, να επισκεφθεί ένα ορφανοτροφείο και να δει μια παιδική παράσταση στο Εθνικό Θέατρο του Ναϊρόμπι.
Είναι το πρώτο σόλο ταξίδι της Μελάνιας στο εξωτερικό ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Αίγυπτος θα είναι η τελευταία στάση στην περιοδεία της στην αφρικανική ήπειρο, η οποία επικεντρώνεται στην παιδική ευημερία, την εκπαίδευση, τον τουρισμό και τη συντήρηση.

Φωτογραφίες: AP

iefimerida.gr


Πηγή