Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Η Μίνα Αρναούτη δίνει την πιο δύσκολη της μάχη μέσα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού. Από τη μια παλεύει να κλείσει όλες τις πληγές που της άφησε στο σώμα και στην ψυχή της το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου, το οποίο κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, και από την άλλη να καλείτε να διαχειριστεί όλα αυτά που ακούγονται για εκείνη.

Ειδικά από τη στιγμή  που βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Παντελή Παντελίδη λίγο πριν το τροχαίο, ζει έναν εφιάλτη. Πολλοί είναι είναι εκείνοι που την κατηγορούν ότι είπε ψέματα στην κατάθεσή της σχετικά με το ότι δεν γνώριζε την κατάσταση του Παντελίδη και το πόσο είχε πιει καθώς βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Το Youweekly.gr θέλοντας να κάνει τεκμηριωμένο ρεπορτάζ βγάζοντας στο φως μόνο την αλήθεια, επικοινώνησε με την πλευρά της Μίνας Αρναούτη και ένα άτομο που την ξέρει όσο λίγοι, προκειμένου να μάθει την δική της εκδοχή.

Είναι αλήθεια πως κατέθεσες πως δεν γνώριζες ότι ο Παντελίδης είχε πιει;
»Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου και με τη Φρόσω. Δεν καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά τα δήθεν στοιχεία που κατά καιρούς βγαίνουν είναι εσκεμμένα και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις;», λέει η Μίνα και ξεσπά μέσα από τον Ευαγγελισμό όπως μεταφέρει στο Youweekly.gr πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Ακούστηκε όμως πως εσύ και η Φρόσω είδατε τον Παντελή να σωριάζεται από το ποτό…
»Όλα αυτά που λέγονται είναι στο επίπεδο κουτσομπολιού. Αντί να κοιτάξουν όλοι ότι ένα νέο παλικάρι έφυγε και πως εγώ έδωσα και συνεχίζω να δίνω μάχη για τη ζωή μου προσπαθώντας  να συνέλθω σε όλα τα επίπεδα, ασχολούνται με πράγματα που στο κάτω κάτω δεν τους αφορούν. Την πραγματικότητα την ξέρουμε μόνο εγώ και η Φρόσω και θα την πούμε στις αρμόδιες αρχές και μόνο. Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε ένα τόσο συγκλονιστικό ατύχημα σε πανηγύρι».

Πως αισθάνεσαι ακούγοντας διάφορους φίλους του Παντελίδη να σε κατηγορούν;
»Θα έπρεπε να ντρέπονται για όσα λένε για μένα. Με χτυπούν πισώπλατα γιατί ξέρουν πως δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε θέση να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», είναι τα λόγια της Μίνας που μεταφέρει στο Youweekly.gr η ίδια πηγή.

Πριν μερικές μέρες επανεργοποίησες τους λογαριασμούς σου στα social media και προκλήθηκε πανικός καθώς σου μιλούν απαξιωτικά.
»Από βρισιές κατάρες μέχρι και απειλές δέχομαι», μεταφέρει στο Youweekly.gr το συγκεκριμένο πρόσωπο θέλοντας να βγει προς τα έξω η άποψη της Μίνας. Ενώ συμπληρώνει πως «δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται την κατάσταση  μου και αυτό ήταν σοκ για μένα. Έχω τρομοκρατηθεί και ψάχνω μαζί με το δικηγόρο μου να δω πως μπορώ να αντιμετωπίσω και αυτό το θέμα. Εγώ έχασα τον φίλο μου! Φανταστείτε πώς μπορεί να νιώθω!»

Φοβάσαι για τη ζωή σου;
«Φυσικά αφού βλέπω πως υπάρχουν έξω άνθρωποι που με μισούν και με θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο του Παντελή. Ο Παντελής ήταν πολύ καλός φίλος και πιστέψτε με αν ήξερα ότι θα αντιμετώπιζε κίνδυνο θα τον είχα σταματήσει!», αποκαλύπτει η συγκεκριμένη

 

πηγή: youweekly.gr