Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Αθηνά Ωνάση παραμένει σιωπηλή για τις φήμες σχετικά με τα προβλήματα στο γάμο της με τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή της ιππασίαςΑλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Η παγκόσμια φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης που ακολούθησε το αρχικό δημοσίευμα της βραζιλιάνικης Epoca, με τα ΜΜΕ να προσπαθούν να ανακαλύψουν την πραγματική αιτία της ρήξης που ο Αλβάρο χαρακτήρισε ως «καταιγίδα» στο instagram, που προκάλεσε τη ρήξη.

Η Αθηνά ωστόσο παραμένει εξαφανισμένη σε ένα μυστικό προορισμό.

Οι φήμες οργιάζουν, αλλά αυτοί είναι οι πιο πιθανοί λόγοι:

1. Ο Ντόντα την απάτησε:

Ο Αλβάρο, γνωστός και ως Ντόντα, είναι διάσημος για τις ερωτοδουλειές του. Ξεκίνησε τη σχέση του με την έφηβη τότε κληρονόμο, ενώ εξακολουθούσε να βγαίνει με το μοντέλο του Playboy Cibele Dorsa, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Βιβιάν.

Η Αθηνά δεν ήξερε την ύπαρξη αυτής της γυναίκας στις αρχές της σχέσης τους.

Η Βραζιλιάνα μοντέλο είχε φύγει από τις Βρυξέλλες και είχε επιστρέψει στη χώρα της με σκοπό να πάρει μέρος στο ριάλιτι σόου Big Brother, όταν ο Ντόντα ξεκίνησε τον δεσμό του με την Ωνάση. Όταν η Cibele ανακάλυψε ότι ο Αλβάρο την είχε εγκαταλείψει, έδωσε μια σειρά από συνεντεύξεις δηλώνοντας ότι ο Αλβάρο θεωρούσε την Αθηνά «χοντρή και άσχημη».

«Το μόνο μας πρόβλημα ήταν τα χρήματα και ο Ντόντα τα πάει χάλια με τα οικονομικά του. Ο,τι κερδίζει το ξοδεύει» είχε προσθέσει.

Tο 2011, η Cibele αυτοκτόνησε πέφτοντας από κτίριο. Αν και η δημοσίευση του σημειώματος της αυτοκτονίας της απαγορεύτηκε, λέγεται ότι έγραφε: «once a cheater always a cheater».

Αρα μοιάζει αρκετά πιθανή η εκδοχή ότι η Αθηνά τον έπιασε να την απατά με άλλη γυναίκα.

2. Το βιολογικό ρολόι της Αθηνάς:

Η Αθηνά Ωνάση ήθελε έναν απλό τρόπο ζωής, μια οικογένεια και έναν σύζυγο. Υπέρμαχος της απλής συμβατικής ζωής, κρατούσε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας τη φροντίδα της κόρης του Αλβάρο και του γιου της Cibele από προηγούμενο γάμο της.

Μια φημολογούμενη αποβολή που είχε το 2013 την πλήγωσε πολύ, και είναι πιθανό να ήθελε ακόμα ένα παιδί, το οποίο ενδεχομένως να μην ήθελε ο Αλβάρο ο οποίος υπερλατρεύει την κόρη του Βίβιαν.

3. Οι τεράστιες διαφορές τους:

Η Αθηνά συναντήθηκε με τον Αλβάρο όταν εκείνη ήταν 17 ετών και τον παντρεύτηκε στα 20. Εκείνος ήταν 12 χρόνια μεγαλύτερος και πολύ πιο έμπειρος. Η διαφορετική ανατροφή τους σε διαφορετικές χώρες και οι εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις τους για τη ζωή ήταν τεράστια εμπόδια. Στον Ντόντα αρέσει η καλή ζωή, ενώ στην Αθηνά αρέσει η απλότητα και το να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο κοινό τους στοιχείο είναι η αγάπη τους για τα άλογα.

4. Η Αθηνά απλά ωρίμασε:

Ο βραζιλιάνος playboy μπορεί να φάνηκε ελκυστικός στην Αθηνά όταν ήταν ακόμα έφηβη, ίσως να της θύμισε τον δικό της πατέρα (επίσης playboy, κακός επιχειρηματίας και ένας άντρας που παντρεύτηκε για το χρήμα).

Τον ερωτεύτηκε παράφορα και υποβλήθηκε για χάρη του σε μια τεράστια φυσική μεταμόρφωση: έγινε ξανθιά και έκανε λιποαναρρόφηση.

Ο γάμος της έγινε σύμφωνα με τα δικά της πρότυπα. Έντεκα χρόνια μετά, η Αθηνά είναι πιο ώριμη, με αυτοπεποίθηση και αυτο-επίγνωση και μπορεί να έχει ξεπεράσει τον επιφανειακό και ματαιόδοξο Αλβάρο.

5. Η κατάρα του Ωνάση (θεωρία συνωμοσίας):

Μερικοί Ελληνες λένε ότι η χήρα του JFK, η Τζάκι Κένεντι, έφερε την περιβόητη κατάρα των Κένεντι στην οικογένεια όταν παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1968. Λίγο μετά το γάμο, ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα και από εκεί ξεκίνησε η κατηφόρα για την οικογένεια:

Η πρώτη σύζυγος του Ωνάση αυτοκτόνησε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της. Ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέθανε μετά από βαριά ασθένεια ενώ η Χριστίνα, η μητέρα της Αθηνάς, πέθανε από καρδιακή προσβολή που λέγεται ότι οφειλόταν σε κατάθλιψη.

Μια οικονομική αυτοκρατορία κατέρρευσε, με τα απομεινάρια της να δίνουν στην τελευταία Ωνάση να προπαθεί να ξεφύγει από την κατάρα, ζώντας στην αφάνεια.

thetoc.gr