Υλικά
2 κολοκυθάκια
1 πράσο
1 ξερό κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
2 αβγά
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
2 κ.σ. άνηθος
6 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλύντε τα κολοκυθάκια, τρίψτε τα στον τρίφτη και στύψτε τα καλά, ώστε να απομακρύνετε όσο περισσότερα από τα υγρά τους γίνεται. Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα λαχανικά. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο. Στη συνέχεια προσθέστε το πράσο μέχρι να μαραθεί. Απομακρύνετέ τα από τη φωτιά και αφήστε τα να κρυώσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και ανακατέψτε τα ώστε να πάνε παντού. Σιγά – σιγά προσθέστε το αλεύρι ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να δημιουργηθεί μία παχύρρευστη ζύμη. Καλύψτε ένα ταψί με μία λαδόκολλα και αδειάστε το μείγμα της κολοκυθόπιτας. Ψήστε τη σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου ή μέχρι να πάρει όμορφο χρώμα. Αφήστε τη να κρυώσει για να κοπεί σε όμορφα κομμάτια.