Η πρώην κοπέλα του «δράκου» του Αμαρουσίου έλυσε την σιωπή της και μίλησε για την σχέση της με τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι όσα έχει διαπράξει τα έκανε για να την εκδικηθεί.

Η κοπέλα από την Ρουμανία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσω μια φίλης της που έκανε την μετάφραση στα ελληνικά.

«Σε ένα μπαρ τον γνώρισα. Βγήκαμε, ήπιαμε έναν καφέ και σιγά σιγά γνωριστήκαμε. Άρχισε να μου κάνει δώρα για τα Χριστούγεννα, 1.000 ευρώ και του είπα δεν θέλω τόσα χρήματα, γιατί μου τα δίνεις; Αν θες να μου αγοράσεις κάτι, εντάξει. “όχι, όχι” μου λέει, “γιατί ξέρω ότι θες να πας στη χώρα σου να κάνεις γιορτές με τους δικούς σου. Θέλω να σου κάνω αυτό το δώρο και τελικά το δέχτηκα το δώρο» περιγράφει η πρώην σύντροφος και συνεχίζει:

«Αφού πήγα στη Ρουμανία και γύρισα, συναντηθήκαμε και πάλι για καφέ και σιγά σιγά μου είπε ότι με αγαπάει».

«Συναντιόμασταν σε ξενοδοχείο μερικές φορές, πήγαμε για φαγητό. Είχα κάποια προβλήματα στη Ρουμανία και του τα είπα, αφού και αυτός μου μιλούσε για τη ζωή του. Ήθελε να με βοηθήσει και μου έδωσε χρήματα. Ήρθε με διάφορους φακέλους και μου είπε ‘αυτά είναι για ό,τι χρειαστείς’».

Όσον αφορά στις απειλές ότι αν τον χώριζε θα τη σκότωνε, η πρώην σύντροφός του δράκου είπε πως ο ίδιος ανακάλεσε και της είπε πως αστειευόταν.

Η φίλη της όπως είπε την προέτρεπε να μην έχει επαφές μαζί του, καθώς της φαινόταν περίεργο που της έδωσε τόσα χρήματα. Ωστόσο, στην ίδια φαινόταν «ένα καλό παιδί, με καλή συμπεριφορά απέναντι της. Ποτέ δεν είπε κάτι κακό».

«Είχαμε σεξουαλική σχέση αλλά του είχα πει ότι δεν μπορώ να τον αγαπήσω γιατί κάθε φορά που συναντιόμασταν, μου έλεγε πως με αγαπάει» προσθέτει. Εκείνος της απαντούσε: «Εγώ με τον καιρό θα σε κάνω να με αγαπήσεις».

Η κοπέλα από τη Ρουμανία αναφέρει ότι όταν κάποια στιγμή του είπε να χωρίσουν, να σταματήσουν να βλέπονται, εκείνος έκλαιγε και της έλεγε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν. Μάλιστα, είχαν ταξιδέψει και μαζί στη Ρουμανία.

«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι είναι ο “δράκος”. Όταν προσπάθησα να χωρίσω 2-3 φορές μαζί του, έκλαιγε και τον λυπήθηκα. Ποτέ δεν τον φοβήθηκα γιατί δεν ήταν επικίνδυνος. Γι’ αυτό σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, γιατί δεν το πιστεύω. Δεν φταίω εγώ για ό,τι έχει γίνει. Ίσως έχει ο ίδιος ψυχολογικά προβλήματα…».

Πηγή: Newsbeast.gr