Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ και η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι. Το πριγκιπικό ζεύγος βρίσκεται στην Αυστραλία, στο πρώτο του υπερπόντιο ταξίδι, μετά το γάμο τους τον περασμένο Μάιο. Και η επίσκεψη τους στη «χώρα των καγκουρό» προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, ειδικά μετά τα χαρμόσυνα νέα για το μωρό που περιμένουν.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν ακόμη έναν λόγο να ξεχυθούν στους δρόμους και να υποδεχτούν το πριγκιπικό ζεύγος.

Και η δούκισσα, όμως, δεν τους άφησε παραπονεμένους, καθώς φρόντισε στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση να φορέσει ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα της Αυστραλιανής σχεδιάστριας, Karen Gee (η ιστοσελίδα της μέσα σε λίγες ώρες «κράσαρε» από τον κόσμο που έμπαινε να βρει το φόρεμα), που διέγραφε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Άλλωστε, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της, κάνοντας focus, στην κοιλίτσα της.

Το ζευγάρι δέχτηκε και τα πρώτα δώρα για το μωρό, ενώ δεν έκρυβαν στιγμή το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Ειδικά, ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος δεν έπαψε στιγμή να γελά, να αστειεύεται και να πειράζει τον κόσμο, αλλά και να παίζει με τα παιδάκια. Κι από δίπλα η Μέγκαν Μαρκλ υπέρκομψη, λαμπερή κι ευτυχισμένη. Και πάντα προσιτή με τον κόσμο.

Μάλιστα και οι δύο δε δίστασαν να «σπάσουν» το Πρωτόκολλο και να γονατίσουν μπροστά σε μία ηλικιωμένη κυρία, που βρισκόταν στο πλήθος και να την αγκαλιάσουν. Επίσης, σε ακόμη μία δημόσια εμφάνισή τους έκαναν στην άκρη τις τυπικότητες και δεν άφησε ο ένας το χέρι του άλλου. Αν και τώρα, είχαν έναν καλό λόγο να είναι τόσο εκδηλωτικοί, το μωρό που περιμένουν την ερχόμενη Άνοιξη και θα τους κάνει γονείς για πρώτη φορά.

newsbeast.gr


Πηγή