Όταν ξεκινάς μια νέα σχέση, ορισμένες από τις συνήθειες σου πιθανόν να αλλάξουν. Μπορεί να βρίσκεις πάντα διαθέσιμο στο ψυγείο το αγαπημένο παγωτό ή γλυκό του συντρόφου σου, να πίνεις περισσότερο αλκοόλ χάρη στα συχνά βραδινά ραντεβού, να παραμελείς τη συνηθισμένη προπόνηση σου για να χουχουλιάσετε και να κάνετε “αγκαλίτσες! Έτσι, λοιπόν, καταλαβαίνεις πως δεν αποτελεί και τεράστιο μυστήριο πως το “βάρος της σχέσης” αντικατοπτρίζεται στα κιλά σου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας με στατιστικό δείγμα 2000 ατόμων που βρίσκονται σε σχέση έδειξε ότι τo 79% των ατόμων σε μακροχρόνια σχέση πήραν κατά μέσο όρο 16 κιλά από την αρχή της σχέσης!

Και μεταξύ μας τώρα.. ξέρεις ότι συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που παχαίνουν, αφού οι άντρες λόγω του μεταβολισμού τους παραμένουν σταθεροί στα κιλά τους…!

Τι μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις:

-Κάντε κοινό αγώνα κατά του λίπους!

Ενωθείτε στον αγώνα κατά του άγχους της ζυγαριάς. Συζητήστε το και συμφωνήστε να υποστηρίζετε τις υγιεινές συνήθειες ο ένας του άλλου. Η αμοιβαία υποστήριξη στα δύσκολα θα σας κρατήσει και fit και αγαπημένους!

-Μαγειρέψτε μαζί!

Αντισταθείτε στην εύκολη και παχυντική λύση του delivery. Μαγειρέψτε υγιεινα με φρέσκα, αγνά υλικά και με λίγη καλή διάθεση αυτό θα σας διασκεδάσει ταυτόχρονα. Ok κάνε και λίγο τα στραβά μάτια στο χάος που θα αφήνει πίσω του στην κουζίνα..!

-Κάντε γυμναστική μαζί…

Γραφτείτε στο γυμναστήριο ή μπορείτε να πηγαίνετε για τρέξιμο, jogging, περπάτημα ή βόλτα με το ποδήλατο μαζί. Έστω έναν περίπατο. Με αυτόν τον τρόπο επικοινωνείτε, θα συζητάτε, θα παίρνεις τον αέρα σου και παράλληλα θα καις θερμίδες!

govastileto.gr


Πηγή