Η 29χρονη Malin Rydqvist είναι κυρίαρχος των αιθέρων καθώς είναι πιλότος και γυρίζει τον κόσμο μέσα σε Boeing 737.

Κι όταν όμως δεν πετά, εξακολουθεί να «απογειώνει» τους θαυμαστές της με τις ασάνες της, ασκήσεις γιόγκα που εκτελεί τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Η 29χρονη κατάγεται από τη Σουηδία αλλά ζει στην Κροατία και αξιοποιεί όλους τους προορισμούς στους οποίους ταξιδεύει, ειδικά τους εξωτικούς, και μόλις προσγειώνεται βγάζει τη στολή της και φορά άνετα ρούχα για να ασκηθεί. Οι φωτογραφίες της της έχουν εξασφαλίσει περισσότερους από 45.000 online θαυμαστές.

Στον λογαριασμό της στο Instagram @flymeyoga η γοητευτική πιλότος επιδεικνύει την ευλυγισία της και τους καρπούς της επίμονης άσκησής της.

Όπως γράφει η Daily Mail, η Malin ερωτεύτηκε τη γιόγκα το 2008 όταν υπέφερε από έντονους πόνους στην πλάτη ύστερα από ατύχημα που είχε την ώρα που έκανε snowboard.

«Προσπάθησα τα πάντα και το μόνο που είχε αποτέλεσμα για μένα ήταν η γιόγκα», τονίζει, «με βοηθά να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου και να είμαι καλύτερος άνθρωπος απέναντι στους άλλους. Να είσαι ευγνώμων για την κάθε μέρα και να παραμένεις δυνατός ό,τι κι αν γίνει».

swedish2swedish3swedish4swedish5swedish6swedish7swedish8