Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μεξικάνικο εστιατόριο στην Καλιφόρνια, όταν οι πελάτες είδαν μπροστά στα μάτια τους να πέφτει μία γυναίκα από το ταβάνι.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, μπήκε στο εστιατόριο και κατευθύνθηκε αμέσως στην τουαλέτα, η οποία ήταν στον πάνω όροφο.

Όσο η γυναίκα βρισκόταν στο μπάνιο, οι υπάλληλοι του μαγαζιού υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς νερά άρχισαν να πέφτουν από το ταβάνι, ενώ ένα μικρό κενό σχηματίστηκε.

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού, λοιπόν, αμέσως ζήτησαν από τους πελάτες να μετακινηθούν από τα τραπέζια που βρίσκονταν κάτω από το σημείο του μπάνιου.

Γρήγορα όλη η προσοχή στράφηκε στο σημείο του ταβανιού που είχε πρόβλημα, ενώ μετά από λίγα λεπτά κάτι απίστευτο συνέβη, καθώς το ταβάνι υποχώρησε και η γυναίκα που βρισκόταν μέσα βρέθηκε στον από κάτω όροφο.

Μερικοί πελάτες σκέφτηκαν να φύγουν, άλλοι συνέχισαν να καταγράφουν με τα κινητά τους, ενώ η γυναίκα που έπεσε από το ταβάνι σηκώθηκε όρθια σαν να μην συνέβη τίποτα.

Αν και οι υπάλληλοι του μαγαζιού προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, εκείνη δεν δέχθηκε στην αρχή εξαιτίας του σοκ που έπαθε. Εν τέλει τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ η γυναίκα δεν διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

iefimerida.gr


Πηγή