Πιο ευχάριστα νέα δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε από τον οίκο Stella McCartney, ο οποίος φαίνεται πως δέχτηκε τόσα πολλά μηνύματα που αποφάσισε να βγάλει μία συλλογή αποκλειστικά και μόνο με νυφικά- αντίγραφα αυτού που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ στην δεξίωση, μετά τον γάμο.

Για να θυμίσουμε, η Μέγκαν Μαρκλ είχε εμφανιστεί στον γάμο με ένα κατάλευκο και με απλές γραμμές νυφικό Givenchy, ενώ μετέπειτα στην δεξίωση που είχε παραθέσει ο Πρίγκιπας Κάρολος προς τιμήν του ζεύγους, είχε εμφανιστεί με ένα πιο θηλυκό, χουλιγουντιανό φόρεμα δια χειρός Stella MacCartney.

Το δεύτερο, λοιπόν, φόρεμα θα κυκλοφορήσει ξανά από τον οίκο όπως αναφέρει η Βρετανική Vogue.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια πηγή, η περιορισμένη συλλογή θα περιλαμβάνει 23 λευκά φορέματα, σαν αυτό που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και 23 ίδια φορέματα σε μαύρο χρώμα, για όσες θέλουν να έχουν ένα διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα τους, όπως αυτό.

Η συλλογή θα έχει το όνομα «Made with Love», δηλαδή «Φτιαγμένα με αγάπη» και τα φορέματα θα είναι κι αυτά κλειστά στον λαιμό και ανοιχτά στην πλάτη.

Πάντως, πριν προλάβεις να σκεφτείς και ενδεχομένως απογοητευτείς για την τιμή, η βρετανική Vogue έρχεται να σε έκπληξει, αποκαλύπτοντας πόσο θα κοστίζει η απόκτηση ενός τέτοιου φορέματος.

Το κάθε φόρεμα, λοιπόν, θα κοστίσει 3.500 λίρες, δηλαδή περίπου 4.000 ευρώ.

Ωστόσο υπάρχει ένα μικρή προϋπόθεση για όσες θελήσουν να κάνουν δικό τους το μοναδικό φόρεμα.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιες πελάτισσες θα πρέπει να στείλουν email που να δηλώνουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν το φόρεμα και από όλα τα emails, ο οίκος θα επιλέξει 46 άτομα, τα οποία θα δουν τα φορέματα σε ένα «κρυφό» κατάστημα του οίκου.

Αν ακόμη θέλετε να γίνεται η επόμενη που θα φορά το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ, τότε μπορεί να στείλετε email στο 23oldbond.store@stellamccartney.com.


Αν ο οίκος σας δεχτεί , τότε να ξέρετε πως μπορείτε να δείτε το φόρεμα, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το αγοράσετε, αν δείτε πως τελικά δεν σας πηγαίνει.

Φωτογραφίες:AP


ΠΗΓΗ