Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας ξέρει πώς να ξεχωρίζει από τα πλήθη –Πιο φούξια φόρεμα, πεθαίνεις [εικόνες]

Η βασιλική ντουλάπα της είναι σίγουρα γεμάτη με καλαίσθητα ρούχα σε ουδέτερες αποχρώσεις, ωστόσο η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έδειξε σήμερα πως δεν φοβάται να φορέσει λαμπερά χρώματα, με ένα φούξια φόρεμα που βγάζει μάτια.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συνηθίζει να φορά πάντα ρούχα με λαμπερά χρώματα για να ξεχωρίζει από τα πλήθη, και το παράδειγμά της φαίνεται πως ακολούθησε σήμερα η βασίλισσα Λετίθια με αυτό το φούξια φόρεμα με κουμπιά στο στήθος, το οποίο συνδύασε με nude γόβες με μια λεπτομέρεια από σιλικόνη.


Η βασίλισσα Λετίθια ξεχώρισε με το φούξια μίντι φόρεμά της

Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα clutch στην ίδια nude απόχρωση ενώ έκανε την διαφορά με ένα ζευγάρι πράσινα σκουλαρίκια, που έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με την υπόλοιπη εμφάνιση.

Η βασίλισσα Λετίθι απένειμε τα βραβεία Reina Letizia 2019 στην πόλη Αλμάγκρο
Η βασίλισσα Λετίθι απένειμε τα βραβεία Reina Letizia 2019 στην πόλη Αλμάγκρο

Τι είναι τα βραβεία Reina Letizia

Η Ισπανίδα βασίλισσα συναντήθηκε με το συμβούλιο της βασιλικής επιτροπής για την αναπηρία και παρουσίασε τα βραβεία Reina Letizia 2019 στην πόλη Αλμάγκρο της Ισπανίας. Τα ετήσια βραβεία Reina Letizia, στα οποία είναι πρόεδρος, αναγνωρίζουν πρωτοβουλίες που δρουν για να φέρνουν πιο κοντά την κοινωνία.

Η Λετίθια συνδύασε το φούξια φόρεμα με nude γόβες και clutch στην ίδια απόχρωση
Η Λετίθια συνδύασε το φούξια φόρεμα με nude γόβες και clutch στην ίδια απόχρωση

Οι νικητές κρίνονται από το πόσο προσβάσιμη είναι η καλλιτεχνική τους δημιουργία, το κοινό που στοχεύουν και το είδος των μελλοντικών εφαρμογών που μπορεί να έχουν. Οι κριτές λαμβάνουν υπόψη τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα με αναπηρία είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη ή την απόλαυση της πρωτοβουλίας αυτής.

Φωτογραφίες: Splash News

iefimerida.gr

Πηγή