Είδε και απόειδε από τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον σύζυγό της η Βικτόρια Μπέκαμ και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Η 44χρονη σχεδιάστρια μόδας, που έχει αποκτήσει 4 παιδιά με τον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή, επαίνεσε τον σύντροφό της μιλώντας για την οικογενειακή τους ζωή στη διάσκεψη κορυφής των Γυναικών του Forbes στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

«Προσπαθώ πραγματικά, πολύ σκληρά. Προσπαθώ πολύ σκληρά να είμαι η καλύτερη μητέρα» είπε στο κοινό. «Προσπαθώ να είμαι η καλύτερη σύζυγος και η καλύτερη επαγγελματίας. Όταν επιστρέφω στο σπίτι, προσπαθώ να αφήνω στην άκρη το τηλέφωνο και να περνώ χρόνο με τα παιδιά μου και τον Ντέιβιντ».

Συζητώντας το πώς διαχειρίζεται την εργασιακή ισορροπία, η Βικτόρια αναγνώρισε τον «απίστευτο» σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1999. «Έχω την υποστήριξη ενός απίστευτου συζύγου» πρόσθεσε. «Είμαστε πραγματικά ίσοι σε ότι έχει να κάνει στο σπίτι και τα παιδιά. Όταν λείπω είναι αυτός που τα πηγαίνει στο σχολείο και που μαγειρεύει».

Ερωτηθείσα για το πώς κρατά μακριά τα επαγγελματικά της καθήκοντα από την οικογένειά της, πρόσθεσε: «Είναι γνωστό ότι κρύβομαι στο μπάνιο τα σαββατοκύριακα για να στείλω ένα μικρό email».

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls αποκάλυψε επίσης τις ελπίδες της για την μόλις 6 ετών κόρη της, Χάρπερ. Όπως εξήγησε: «Όταν πηγαίνω την Χάρπερ στο σχολείο, της λέω ‘Χάρπερ είσαι κορίτσι και μπορείς να κάνεις τα πάντα’. Είναι ένα δυνατό κορίτσι. Θέλει να γίνει εφευρέτης. Είναι μια μικρή δυνατή γυναίκα. Μια μικρή γυναίκα».


ΠΗΓΗ