Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών και… οίκου ανοχής στην Καλλιθέα, μαζί με την 50χρονη «συνεταίρο» του, εξωθούσαν στην πoρνεία ένα 14χρονο κορίτσι. Μάλιστα διαφήμιζαν στο facebook τις «παροχές» του ανήλικου κοριτσιού για ερωτική συνεύρεση στα… 80 ευρώ. Την εξέδιδαν μέσα στον οίκο ανοχής και σε ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Το μαρτύριο του μικρού κοριτσιού ξεκινά πριν από τρεις μήνες. Δεν γνώριζε τον πατέρα της. Μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι και την φοίτησή της στο σχολείο. Δυστυχώς βρήκε «καταφύγιο» στο σπίτι μιας 23χρονης, η οποία εργαζόταν στον οίκο ανοχής της Λ. Θησέως, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν ο 48χρονος «τελετάρχης» και μία 50χρονη.

Όταν η 23χρονη αποκάλυψε την ηλικία και την ταυτότητα της «συγκατοίκου», οι ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το ανήλικο κορίτσι. Έφθασαν στο σημείο να τραβήξουν γυμνές φωτογραφίες της 14χρονης να… παίζει με ερωτικά βοηθήματα και έφτιαξαν προφίλ στο facebook, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Στην ιστοσελίδα τοποθέτησαν και τηλέφωνα επικοινωνίας για το κλείσιμο των Eρωτικών ραντεβού μαζί της.

Στις 8 Ιουλίου αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων εντόπισαν το προφίλ και έκλεισαν «ραντεβού» για να συλλάβουν τους δράστες. Πήγαν σε διαμέρισμα-οίκο ανοχής στην Καλλιθέα όπου θα συνευρίσκονταν με την ανήλικη. Εκεί οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη με την οποία είχε έρθει αρχικά σε επαφή η 14χρονη, έναν 19χρονο που είχε τον ρόλο του οδηγού, έναν 40χρονο που ήταν «τσιλιαδόρος»-ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου, άλλες εκδιδόμενες γυναίκες και το 14χρονο κορίτσι. Σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν στο Μεταξουργείο, ο 48χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, και η 50χρονη συνεταίρος.

Πηγή: newsbeast.gr