Στο δρόμο που χαράζουν τελευταία πολλές φοιτήτριες αλλά και … νοικοκυρές (πολλά τα ρεπορτάζ της εφημερίδας Κόσμος για τις γυναίκες της διπλανής πόρτας) με τις βiζιτες στην Πάτρα πορεύεται και μια 19χρονη Πατρινή από την Αγυιά, όπως τουλάχιστον αυτοπροσδιορίζεται η ίδια.

Η 19χρονη, που φέρει το όνομα Αγγελικούλα, δηλώνει βέρα Πατρινή πηγαίνει ακόμη στο σχολείο (!), είναι μια εκρηκτική ξανθιά καλλονή, όπως φαίνεται από την αποκαλυπτική φωτό που έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδα γνωριμιών στο διαδίκτυο.

Σ’ αυτήν ποζάρει με πολύ σeξι εσώρουχα, ενώ αν και δεν φαίνεται το πρόσωπό της είναι ευδιάκριτα τα πλούσια σωματικά της προσόντα που τα επιδεικνύει με νάζι.

Παράλληλα, καθιστά σαφές ότι τα κάνει όλα, ενώ αν και δεν ζητάει κάποιο «δωράκι», δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι επιχειρεί να «ψαρέψει» πελάτες από την Πάτρα για Eρωτικά ραντεβού.

«Είμαι 19χρονο, πάω ακόμα σχολείο και τα κάνω όλα για εσένα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγγελία της, προτρέποντας ωστόσο όσους επιθυμούν να τη συναντήσουν να τη γνωρίσουν μέσω facebook, και μόνο μέσα από κει.

Η αγγελία της 19χρονης Αλβανίδας, που υποστηρίζει ότι πάει σχολείο, (αυτό μπορεί και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά να το ισχυρίζεται για να εξάπτει τη φαντασία των ανδρών) συνοδεύεται από τα κολακευτικά και περιπαικτικά σχόλια επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Το πιο «πιασάρικο», που ξεχωρίσαμε είναι το εξής: «Εάν έχεις Msn και μου κάνεις στριπτίζ από εκεί είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω να τελειώσεις το σχολείο»!

Πάντως, αν πηγαίνει όντως σχολείο, πιθανότατα οι προτεραιότητές της είναι άλλες, με σημαντικότερη αυτή της παροχής Eρωτικών υπηρεσιών, προφανώς με το αζημίωτο, παρότι δεν το αναφέρει!

Μεταξύ των ανδρών που είδαμε να της απαντούν και γνωστός Πατρινός επαγγελματίας (ευτραφής) ο οποίος κυκλοφορεί στο facebook… και με ψευδώνυμο!