Υλικά:

1/2 κούπα βούτυρο κακάο λιωμένο

1/4 της κούπας λάδι καρύδας λιωμένο

1 κούπα ωμά κάσιους μουλιασμένα σε νερό για τουλάχιστον 1 ώρα

1 κ.σ. σιρόπι ρυζιού

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κούπα flakes καρύδας

2 κ.γ. στέβια

2 κ.γ. κρέμα καρύδας

Για toppings:

μερικά φιστίκια Αιγίνης

αποξηραμένα πέταλα τριαντάφυλλου

αποξηραμένα raspberries

αποξηραμένες φράουλες

φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε όλα τα συστατικέ σε ένα μπλέντερ μέχρι να έχεις ένα λείο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Βάλε λαδόκολλα σε ένα ρηχό ταψί που μπαίνει στην κατάψυξη και ρίξε μέσα το μείγμα σου. Πρόσθεσε από πάνω τα toppings της επιλογής σου και βάλε το στην κατάψυξη για να σταθεροποιηθεί.

Μόλις είναι έτοιμο μπορείς να το κόψεις σε κομμάτια και να το διατηρήσεις στο ψυγείο.


Πηγή