Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτει όσα εκτυλίχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022 και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί η Σαβάνα Γκρατζιάνο.

Είχε κηρυχθεί αγνοούμενη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφηβη είχε κηρυχθεί αγνοούμενη μετά τον φόνο της μητέρας της από τον πατέρα της στις 26 Σεπτεμβρίου του 2022. Μία μέρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα του πατέρα της που πιστεύεται ότι απήγαγε την κόρη του αφού σκότωσε τη μητέρα της και το ακολούθησαν για περίπου 110 χλμ. Στο όχημα επέβαινε το κορίτσι στη θέση του συνοδηγού.

Το φορτηγό ακολουθήθηκε για περίπου 70 μίλια μέχρι που ο άνδρας προσπάθησε να το ανεβάσει σε ένα ανάχωμα. Όταν αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε να ξεφύγει, άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών με ένα ημιαυτόματο όπλο και ακινητοποίησε το όχημα.

Το κορίτσι βγήκε από την πόρτα του συνοδηγού, όπου ένας από τους αστυνομικούς βλέποντάς την, τη φώναξε να έρθει προς το μέρος του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ η έφηβη τρέχει προς ένα περιπολικό για να σωθεί, άλλοι αστυνομικοί τής ρίχνουν και πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος, ενώ ο συνάδελφός τους, τους φωνάζει να σταματήσουν να πυροβολούν γιατί ο ύποπτος είναι στο αμάξι.

Σημειώνεται πως μετά τους πυροβολισμούς, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.Πηγή